Företag

En blommande arbetsplats lyfter helhetskänslan av välbefinnande. För oss är det en stimulerande uppgift att ge er arbetsplats en blommande miljö. En vacker blomma på receptionsdisken, i foajén, gröna växter i fönstren eller på kontoret samt födelsedagsbuketter till era anställda är en del av det vi erbjuder.

Veckoblommor

Förgyll er receptionsdisk eller entre med en vacker blomma. Kontakta oss 070-6980746  för konsultation  om vad som passar just er arbetsplats sen ser vi till att leverera det ni önskar . Ingen beställning är för stor eller för liten.

En grönskande arbetsplats

Vi kan erbjuda er en hälsosammare arbetsplats. Genom att ta in växter i er arbetsmiljö ökas välbefinnandet och växterna renar luften och höjer luftfuktigheten.  Växterna fungerar också som ljuddämpare. Dessutom ger det en positiv bild av företaget. Kontakta oss för ett besök så kan vi se vad som får er arbetsplats att bli hälsosammare.  Skötselavtal  erbjuds.

Invigningar/ Konferanser

Vi har stor erfarenhet att dekorera scener, miljöer inför konferanser, fester och olika event. Vi erbjuder uthyrning av vaser, krukor med mera. Kontakta oss för förslag till utsmyckning.

Födelsedagskoll till anställda

Vi kan hjälpa er att uppvakta era anställda på födelsedagen- Lämna en lista till oss och vi ser till att leverera en härlig bukett på rätt dag.

Företagskvällar

Vill ni ha ett alternativ till firmafesten? Samla ihop era anställda till en “blomsterstund”. ett mycket uppskattat inslag till den traditionella firmafesten. Kom med önskmål vad ni vill göra tillsammans. Kan vara allt från att binda din egen bukett, dörrkrans, midsommarkrans eller julgrupp/påskgrupp. Kontakta oss så ger vi er vägledning och inspiration till en kreativ stund.

Vi arbetar redan idag med ett stort antal hotell, restauranger, företag och kontor i Åre Kommun. Kontakta oss gärna för referenser.